Choď na obsah Choď na menu

Apple iPhone 13 Pro Max

Procesor: Apple A15 Bionic
Pamäť: 256 GB RAM 6
Fotoaparát: Quad 12 selfie 12 megapixelov
Obrazovka: 6,7 palca Super Retina XDR OLED
Batéria: Lítium-iónová s kapacitou 4352 mAh
Verzia operačného systému: iOS 15
Zobraziť viac produktov

 

Ak si plánujete kúpiť najlepší iPhone v roku 2021, Apple má pre vás veľmi špeciálny produkt a ponúka vám kúpu iPhone 13 Pro Max, aby ste sa stali majiteľom doteraz najlepšieho telefónu tejto americkej luxusnej spoločnosti. Teraz sa poďme trochu bližšie oboznámiť s cenou iPhone 13 Pro Max a jeho špecifikáciami, aby sme zistili, prečo sa iPhone 13 Pro Max oplatí kúpiť; Pozývame vás, aby ste si najprv pozreli video z oficiálneho predstavenia iPhone 13 Promex nižšie a potom nasledovali popis Digital Cement.
 
Cena iPhone 13 Pro Max
Na konferencii Apple bola cena Apple iPhone 13 Pro Max odhalená na 1099 $, čo sa nijako nelíši od ceny iPhone 12 Pro Max; Novšia verzia má ale oveľa lepšie fotoaparáty, 120Hz displej a väčšiu batériu, čo z nej robí dobrú voľbu. Cena tohto Apple telefónu sa samozrejme líši podľa jeho úložnej kapacity.
 
Tento rok bol na rozdiel od minulého roka predstavený iPhone 13 Pro Max v 4 rôznych kapacitách 128, 256, 512 GB a 1 TB.
 
Verzia, ktorú uvádzame v tejto časti, je verzia 256 a predáva sa za 1199 dolárov.
 
Špecifikácie Apple iPhone 13 Pro Max z hľadiska dizajnu
Po odhalení Apple iPhone 13 Pro Max mnohí používatelia vtipne a sarkasticky povedali o dizajnéroch Apple, že „očividne dizajnéri Apple odišli na dovolenku a nenudia sa do práce.“; Nemali by sme však zabúdať, že celkový vzhľad Apple iPhone 13 Promex sa nemusí príliš líšiť od jeho predchodcu; Apple sa ale vždy sústredil na detaily a možno si nevšimnete rozdiel, ak ste nepoužívali predchádzajúcu generáciu Apple telefónov.
 
Rozmery Apple iPhone 13 Pro Max sú približne 160 mm na výšku, 78 mm na šírku a 7,7 mm na hrúbku a tiež váži 240 gramov, čo je o 12 gramov viac ako predchádzajúca generácia, čo je spôsobené väčšími fotoaparátmi a nárastom kapacita batérie tejto prídavnej hmotnosti je normálna.
 
Predná a zadná strana telefónu je vyrobená zo skla, ktoré je chránené sklom Gorilla Glass a rám je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá skutočne pohlcuje odtlačky prstov. Displej Apple iPhone 13 Pro Max je chránený aj sklokeramikou proti poškriabaniu, ktorá je veľmi odolná voči nárazom, škrabancom a škrabancom; Mali by ste však byť veľmi opatrní pri svojej drahej tvrdej práci a byť opatrní.
 
Vodotesný a prachotesný štandard na iPhone ‍13 Promex
Tento trojoký gigant má jeden z najsilnejších a najlepších vodotesných štandardov, vďaka čomu vydrží pol hodiny hĺbku 6 metrov; To znamená, že sa už nemusíte báť, že vám voda prenikne do smartfónu a môžete bez problémov fotiť a natáčať videá pod dažďom, alebo dokonca môžete fotiť a natáčať pod vodou; Samozrejme, uvedomte si, že táto norma nie je príliš pravdivá v slanej vode a soľ môže ľahko znefunkčniť váš sladký telefón.
 
Špecifikácie iPhone 13 Pro Max z hľadiska obrazovky
Apple tento rok odhalil funkciu na iPhone 13 Pro a Pro Max, ktorú sme už predtým videli na iPadoch. Vysoká obnovovacia frekvencia alebo „propagácia“ skutočne veľmi pomáha k plynulejšiemu a plynulejšiemu chodu softvéru telefónu; Ide však o to, že propagácia umožňuje, aby sa miera obnovovania menila a pohybovala sa medzi 1 a 120. Ak neviete, aká je obnovovacia frekvencia, možno najjednoduchšou definíciou je počet po sebe idúcich obrázkov zobrazených za sekundu, kedy ľudské oko prenáša do mozgu pocit pohody a plynulosti, keď vidí viac po sebe idúcich obrázkov za sekundu.
 
Vďaka variabilnej obnovovacej frekvencii s akciou, keď sa posúvate v prostredí iOS a prepínate medzi stránkami, obnovovacia frekvencia dosahuje pri zobrazení animácií cez 100 a obnovovacia frekvencia je možná, keď stojíte na tej istej stránke a robíte nie je potrebné meniť rámy. Dosiahnite frekvenciu pod 10 Hz, čo tiež zvyšuje výdrž batérie.
 
6,7-palcový displej Apple iPhone 13 Pro bude najväčším displejom z rodiny telefónov iPhone 13. Apple nazval zobrazovací panel „Super Retina XDR Old“, ktorý má obnovovaciu frekvenciu 120 Hz a rozlíšenie 2778 × 1284 pixelov; Taktiež maximálny jas dosahuje 1000 nitov v normálnom režime a 1200 nitov v špičkovom režime.
 
Obrazovka Apple iPhone 13 Promex má jednu z najlepších obrazoviek v mobilnom svete, s ktorou sa bude veľmi príjemne hrať, sledovať filmy a pracovať s ňou; Je tiež ideálny pre hráčov vďaka frekvencii 120 Hz; Za zmienku stojí, že najlepší displej v mobilnom svete je pokrytý najodolnejšou ochrannou vrstvou zvanou keramický štít. Na tejto obrazovke je použitá ďalšia vrstva nazývaná oleofóbna vrstva, ktorá odpudzuje mastnotu a zanecháva na nej najmenej odtlačkov prstov a stôp.
 
Fotoaparát Apple iPhone 13 Pro Max
Tento telefón má celkovo 4 fotoaparáty, všetky majú rozlíšenie 12 megapixelov a dá sa povedať, že sú to najlepšie 12 megapixelové fotoaparáty v mobilnom svete, s ktorými môžete natáčať unikátne fotografie a videá a sú všetky sú v porovnaní s predchádzajúcou generáciou veľmi dobré.
 
Hlavný fotoaparát, ktorý má širokouhlý objektív, vám poskytuje širší pozorovací uhol ako zvyčajne a má ohniskovú vzdialenosť 26 mm. Clona je tiež otvorená pri f / 1,5, čo umožňuje absorbovať viac svetla snímačom a pixelmi fotoaparátu a viac svetla znamená viac kvality a detailov na fotografiách a videách fotoaparátu iPhone 13 Pro Max.
 
Vibrácie vo vnútri snímača sa vykonávajú pomocou posuvného snímača a opticky a tiež automatické zaostrovanie prebieha vo fáze a detekcii dvoch pixelov, vďaka čomu je zaostrovanie veľmi rýchle.
Zdroj:digieram